صرافی های ارز دیجیتال وتحریم ایران
۴٫۵/۵ – (۱۳ امتیاز) صرافی های ارز دیجیتال که ایران را تحریم کردند تحریمهای بینالمللی در دوران اخیر به طور قابل توجهی بر اقتصاد ایران تأثیر گذاشته است. این تحریمها سبب ممانعت ایرانیان از استفاده از سیستم بانکی بینالمللی میشود، که این وضعیت باعث افزایش تقاضا و استفاده از ارزهای دیجیتال در ایران شده است. […]
صرافی های ارز دیجیتال که ایران را تحریم کردند
تحریمهای بینالمللی در دوران اخیر به طور قابل توجهی بر اقتصاد ایران تأثیر گذاشته است. این تحریمها سبب ممانعت ایرانیان از استفاده از سیستم بانکی بینالمللی میشود، که این وضعیت باعث افزایش تقاضا و استفاده از ارزهای دیجیتال در ایران شده است. با این حال، هر چند تقاضا در حال رشد است، اما به دلیل نگرانیها و ترس از مقررات و جریمههای مالی سنگین، چندین صرافی ارز دیجیتال بینالمللی خدمات خود را به کاربران ایرانی متوقف کردهاند. بنابراین، در حال حاضر در ایران، صرافیهای رمزنگاری مختلفی فعالیت میکنند و ایرانیان قادر به دسترسی و خرید ارزهای دیجیتال هستند و می توان با داشتن کیف پول پرفکت مانی سریعتر و در هر بازه زمانی خرید و فروش انجام دهید.
تحریم بینالمللی، علت اصلی قطع خدمات رمزنگاری در ایران
یکی از دلایل اصلی که منجر به قطع خدمات مبادلات رمزنگاری به کاربران ایرانی شده، نگرانی از نقض قوانین است. این نگرانی به دلیل اینکه ایران در فهرست کشورهای تحریم شده قرار دارد، و این تحریمها موسسات مالی در سراسر جهان را ملزم به متوقف کردن تجارت با ایران میکند.
صرافیهای رمزنگاری نیز از این قانون مستثنی نیستند و باید قوانین مشابه با سایر مؤسسات مالی را رعایت کنند. به این معنا که در صورت نقض تحریمها با اجازهدهی به افراد ایرانی برای تجارت ارزهای دیجیتال، ممکن است با جریمههای قابل توجهی از سوی دولتهای متبوع خود مواجه شوند.
تصمیم چند صرافی بینالمللی ارز دیجیتال، تأثیر قابل توجهی بر بازار رمزنگاری در ایران داشته است. بهطوری که خواهان خرید و فروش ارزهای دیجیتال در ایران با چالشهای بسیاری روبرو شدهاند. البته، این موضوع باعث گسترش صرافیهای داخلی رمزنگاری شده است، صرافیهایی که در داخل ایران فعالیت میکنند و خدمات نسبتاً محدودتری به کاربران ایرانی ارائه میدهند.
صرافیهای رمزنگاری داخلی ایران قادر به ارائه خدمات مشابه با همتایان بینالمللی خود نیستند. اما آنها توانستهاند با چالشها و محدودیتها سازگار شوند و راهحلهای نوآورانهای برای دسترسی به خرید، نگهداری و فروش ارزهای دیجیتال را به مشتریان خود ارائه دهند.
فهرستی از صرافیهایی که تحت تحریم قرار گرفتهاند به دلیل فعالیت در حوزه ارزهای دیجیتال وجود دارد. این تحریمها توسط دولت ایالات متحده از سال ۲۰۱۹ اعمال شده است و صرافیهایی مانند بیت پی، بایننس و بیت ترکس در این فهرست قرار دارند. این صرافیها به اتهام تسهیل معاملات با اشخاص و نهادها در ایران و نقض قوانین تحریمی آمریکا تحت تعقیب قرار گرفتهاند.
تحریمهای اعمال شده توسط دولت ایالات متحده هدف دارند که با بازداری این صرافیها از تعامل با ایران، ایرانیان را از استفاده از ارزهای دیجیتال به عنوان ابزاری برای دور زدن تحریمها منصرف کنند.
این اقدامات تحریمی تأثیر قابل توجهی بر صرافیهای تحت تحریم داشتهاند. آنها از انجام معاملات با افراد و نهادهای آمریکایی محروم شدهاند که این ممانعت توانایی آنها در انجام تجارت در بازار ایالات متحده را محدود کرده است. همچنین، تحریمها به اعتبار این صرافیها آسیب رسانده و جذابیت آنها را برای سایر معاملهگران بینالمللی کاهش داده است.
بایننس، یکی از صرافیهای ارز دیجیتال بزرگ جهان، به تازگی تصمیمی برای تحریم ایران اتخاذ کرده است. این تصمیم ناشی از تحریمهای آمریکا و قرار گرفتن ایران در لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی است. تحریم ایران توسط بایننس ضربهای مهم به صنعت ارزهای دیجیتال در ایران وارد کرده است، که در سالهای اخیر در مسیر رشد قوی قرار داشت.
ایرانیان در سالهای اخیر از ارزهای دیجیتال به عنوان راهی برای دور زدن تحریمها و دسترسی به بازارهای بینالمللی استفاده فعال کردهاند. اما تحریم ایران توسط بایننس باعث میشود این فعالیت دشوارتر شود. این تصمیم همچنین بر صرافی بایننس نیز تأثیر خواهد گذاشت، زیرا سود تجارت با معاملهگران ایرانی را از دست خواهد داد.
علاوه بر این، تصمیم بایننس برای تحریم ایران میتواند در چارچوب سیاستهای سختگیرانه KYC (احراز هویت مشتریان) و AML (ضد پولشویی) مشاهده شود. این مقررات باعث تحریم ایران توسط سایر صرافیها شدهاند که از این مقررات پیروی میکنند. به این ترتیب، کاربران ایرانی نمیتوانند در این پلتفرمها به عنوان مشتریان شناخته شوند.
استفاده از ارزهای دیجیتال به عنوان راهی برای دور زدن محدودیتهای بانکی، به ویژه در حواله و انتقال وجوه در سطح بینالمللی، تحت تحریمها قرار دارد. اما استفاده از این ارزها میتواند عواقب قانونی جدی به همراه داشته باشد.
استفاده از ارزهای دیجیتال برای معاملات مالی با اشخاص یا نهادهای تحریم شده، غیرقانونی است. زیرا ارزهای دیجیتال نیز به عنوان دارایی شناخته میشوند و معاملات با ایران همچنان ممنوع است.
راه حل هایی برای معماله گران ارز دیجیتال در تحریم
معاملهگران ایرانی میتوانند از گزینههای جایگزینی استفاده کنند. در حال حاضر، چندین صرافی ارز دیجیتال جایگزین برای آنها وجود دارد، اما بسیاری از این صرافیها همانند صرافیهای تحت تحریم، به اندازهای قابل اعتماد نیستند. همچنین، معاملهگران ایرانی میتوانند از بازارهای همتا به همتا، صرافیهای غیرمتمرکز یا صرافیهای داخلی ایمن مانند صرافی ارز دیجیتال والکس برای خرید و فروش ارز دیجیتال استفاده کنند. با این حال، این جایگزینها با خطرات و چالشهایی مانند نقدینگی کمتر، قیمتهای بالاتر و عدم نظارت همراه هستند.
به طور قابل توجهی، ممنوعیت ارزهای دیجیتال در ایران تأثیر زیادی بر بازار کریپتو داشته است. این تدابیر منجر به محدود شدن دسترسی ایران به تبادلات ارز دیجیتال بینالمللی و کاهش کلی حجم بازار شده است. با این حال، صرافیهای جایگزینی وجود دارند که به معاملهگران ایرانی فرصتهایی میدهند. با این حال، سرمایهگذاران ایرانی باید آگاه باشند و در صورت تمایل به معامله در یک صرافی خارجی، اقدامات احتیاطی را فراموش نکنند تا ریسک را به حداقل برسانند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0