خوراکی های مجاز با خوردن مشروب
Rate this post خوراکی های مجاز بعد مشروبات افرادی که بطور زیاد مشروبات الکلی مصرف میکنند، به روح و جسم خود وابستگی بیشتری پیدا میکنند. الکلیسم یکی از مهمترین مسائل بهداشت عمومی در غرب است. این وضعیت به گونهای توصیف میشود که شخص به الکل احتیاج دارد و در صورت عدم مصرف آن، در انجام […]
خوراکی های مجاز بعد مشروبات
افرادی که بطور زیاد مشروبات الکلی مصرف میکنند، به روح و جسم خود وابستگی بیشتری پیدا میکنند. الکلیسم یکی از مهمترین مسائل بهداشت عمومی در غرب است. این وضعیت به گونهای توصیف میشود که شخص به الکل احتیاج دارد و در صورت عدم مصرف آن، در انجام کارهای روزانه با مشکل مواجه میشود. فرد الکلی ممکن است بدون این که حالت رفتاری غیرطبیعی نشان دهد، مقدار زیادی الکل مصرف کند و یا در صورتی که الکل به او نرسد، حالت رفتاری غیرطبیعی بروز دهد.
علائم
تغییرات رفتاری میتواند به شکلهایی مانند ناتوانی در انجام فعالیتهای روزانه و کمبود خواب و نشان دادن حالات غیرطبیعی رخ دهد. الکلیسم باعث افزایش خطر بروز بیماریهای کبدی، افزایش فشارخون، آسیب به مغز، بیماریهای قلبی، مشکلات در تغییر ضربان قلب، حمله مغزی، پانکراتیت، زخم پپتیک و سرطان میشود. عواملی که بر نشانهها تأثیر گذار هستند شامل تغییرات ژنتیک، وضعیت تغذیهای و بهداشت و سلامت قبلی فرد هستند.
غذاهای مفید
غذاهایی مانند نان جو، حبوبات و بنشن، برنج طارم، فرنی بدون شکر، سیب، گلابی، گریپ فروت، گیلاس، پرتقال، هلو و ماست که شاخص گلیسمی (GLS) پایین تا متوسط دارند، برای افرادی که سیروز کبدی دارند و در خطر ابتلا به دیابت هستند، مفید هستند. این غذاها قند در خون را کاهش میدهند و برای سلامتی بسیار مفید هستند.
انواع ماهیها مانند سالمون، ساردین و غذاهای صبحانهای تهیه شده از غلات غنی شده، تخم مرغ، مارگارین و کره ویتامین D مورد نیاز بدن را تأمین میکنند. کمبود ویتامین D ممکن است به علت بیماری مزمن کبدی ناشی از الکلیسم باشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0