شرایط و نحوه ثبت نام پیاده روی اربعین ۱۴۰۴
زمان ثبت نام پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ درسامانه سماح
معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت اعلام کرد: فرآیند ثبت نام پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ برای شرکت در راهپیمایی اربعین از ساعت ۹ صبح روز جمعه ۲۷ تیرماه از طریق سامانه سماح به نشانی http://samah.haj.ir آغاز خواهد شد.
مرتضی آقایی با اشاره به برگزاری منظم جلسات هماهنگی برای ارائه خدمات به زائران اربعین افزود: با برنامهریزی انجامشده، متقاضیان میتوانند از زمان اعلامشده نسبت به ثبت نام پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ اقدام کنند.
وی همچنین با اشاره به تسهیلات در نظر گرفتهشده برای ارز زائران گفت: طبق توافق انجامشده با دولت و همکاری بانک مرکزی، زائران پس از ثبت نام پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ و دریافت کد سماح، میتوانند از طریق اپلیکیشن بانک عامل، دینار عراق را با نرخی که از سوی بانک مرکزی اعلام میشود، دریافت کنند.
آقایی در ادامه از تعیین مبلغ ۱۴۰ هزار تومان برای بیمه و خدمات امدادی هلال احمر خبر داد و تصریح کرد: پرداخت این هزینه نیز به صورت آنلاین از طریق سامانه سماح امکانپذیر است.
روش ثبت نام پیاده روی اربعین درسامانه سماح
سامانه سماح با نشانی اینترنتی samah.haj.ir بهزودی بهصورت رسمی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ فعال خواهد شد.
در ابتدای فرآیند ثبت نام پیاده روی اربعین ۱۴۰۴، این سامانه ابتدا شرایط اولیه حضور در مراسم را نمایش میدهد و پس از تأیید آن از سوی زائر، وارد کردن اطلاعات فردی الزامی خواهد بود.
برای ثبت نام پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ در سامانه سماح، وارد کردن «کد ملی» و «شماره تلفن همراه» ضروری است. پس از درج شماره تلفن، کد تأییدی به همان شماره ارسال میشود و مراحل بعدی آغاز میگردد. در صورتی که فرد بهعنوان «سرگروه» ثبتنام میکند، باید اطلاعات کاملتری از جمله کد ملی، شماره تماس، شماره گذرنامه، تاریخ تولد و نشانی محل سکونت را نیز وارد کند.
این سامانه همچنین امکان انتخاب و پرداخت هزینه «بسته بیمهای ویژه اربعین ۱۴۰۴» را فراهم کرده است. پس از مشخص کردن نوع بیمه، اطلاعات اعضای گروه دریافت و مبلغ نهایی برای پرداخت نمایش داده میشود. با انجام پرداخت، رسید قابل چاپ ارائه خواهد شد.
در ادامه، زائر باید «مرز خروجی» و «تاریخ خروج از کشور» را انتخاب کند. همچنین در همان مرحله، انتخاب «مرز بازگشت»، «تاریخ بازگشت» و اطلاعات مربوط به وسیله نقلیه اعم از عمومی یا شخصی (مانند شماره پلاک خودرو) نیز باید ثبت شود.
شرایط ثبت نام پیاده روی اربعین درسامانه سماح
برای ثبت نام پیاده روی اربعین ۱۴۰۴ در سامانه سماح، داشتن گذرنامه معتبر الزامی است. این گذرنامه باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. با این حال، مطابق رویه سالهای گذشته، دریافت گذرنامه با کمترین زمان و مراحل ممکن انجام میشود. همچنین، زائرانی که سال گذشته گذرنامه زیارتی دریافت کردهاند، تا پنج سال آینده میتوانند از همان گذرنامه برای سفر به اربعین استفاده کنند.
افرادی که گذرنامه عادیشان منقضی شده یا قصد دریافت گذرنامه زیارتی جدید دارند، باید از طریق اپلیکیشن «پلیس من» اقدام کنند. در این شیوه، بدون نیاز به مراجعه حضوری، امکان ثبت درخواست برای صدور گذرنامه وجود دارد و گذرنامه جدید به نشانی ثبتشده توسط متقاضی ارسال خواهد شد.
دریافت ارز اربعین و بیمه اربعین برای پیاده روی اربعین ۱۴۰۴
بیمه اربعین ۱۴۰۴ در قالب سه بسته با نرخهای متفاوت ۸۵، ۱۰۰ و ۱۱۰ هزار تومان به زائران ارائه میشود. تفاوت این بستهها در میزان تعهدات و سقف پوشش بیمهای شرکت طرف قرارداد خواهد بود.
هرچند هنوز جزئیات دقیق بیمه اربعین ۱۴۰۴ اعلام نشده، اما برای مقایسه میتوان به شرایط سال گذشته اشاره کرد؛ در آن دوره، حداقل حق بیمه شامل پوشش غرامت فوت به هر علت تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان بود. همچنین، غرامت فوت ناشی از حادثه و نیز خسارات ناشی از نقص عضو یا ازکارافتادگی دائم (کلی یا جزئی) تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده بود.
علاوه بر خدمات بیمه، سامانه سماح مسیر دریافت ارز ویژه اربعین را نیز فراهم میکند. مشابه سالهای گذشته، زائران میتوانند دینار عراق را با نرخ دولتی تهیه کنند؛ نرخی که معمولاً پایینتر از بازار آزاد است و صرفهجویی قابلتوجهی به همراه دارد.
پس از ثبت نام پیاده روی اربعین ۱۴۰۴، سامانه سماح کد رهگیری مخصوص ارز اربعین را برای زائران صادر میکند. با این کد، زائر میتواند به شعب ارزی بانکهای عامل مراجعه کرده و تا سقف ۲۰۰ هزار دینار عراق را با نرخ مصوب تهیه کند. این مقدار ارز، بسته به نرخ روز، ممکن است حدود یک میلیون تومان کمتر از نرخ بازار آزاد هزینه داشته باشد.
لوازم مورد نیاز پیاده روی اربعین ۱۴۰۴
-
مدارک هویتی
-
گذرنامه و کارت ملی – باید همراه باشد
-
-
کفش مناسب پیادهروی
-
کتانی یا صندل نرم و اندازه، ترجیحاً فرسوده نشده
-
-
لباس سبک و لایهای
-
چند دست لباس نخی، لباس گرم برای شب، روسری/چفیه و کلاه
-
-
کیسه خواب یا پتو مسافرتی
-
برای استراحت شبانه در موکبها
-
-
کولهپشتی سبک (۴۰–۶۰ لیتر)
-
برای حمل لوازم ضروری، نه بیشازحد بزرگ
-
-
لوازم بهداشتی و شخصی
-
مسواک، خمیردندان، صابون/شامپو کوچک، حوله دستی، کرم ضدآفتاب، مرطوبکننده، دستمال مرطوب و دستکش
-
-
داروهای ضروری و کمکهای اولیه
-
مسکن، پماد برای تاول/سوختگی، چسب زخم، پنبه، بتادین، داروهای خاص با نسخه
-
-
خوراکیهای سبک انرژیزا
-
آب، میوه خشک، آجیل، شکلات – حتی با وجود موکبها توصیه میشود
-
-
ابزار کوچک و کاربردی
-
پاوربانک + کابل، چراغقوه جیبی، نخ و سوزن، ناخنگیر و قیچی کوچک ،متن زیارت عاشورا با خط درشت با ترجمه
-
-
کیف گردنی یا کمرپشتی برای مدارک و تلفن
-
برای محافظت از وسایل مهم در محیط شلوغ
-
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0