ایرپادها می‌توانند برای افراد کم‌ شنوا به‌ خوبی سمعک‌ های گران‌ ایپرقیمت کار کنند

در آزمایش‌های انجام شده توسط دانشمندان، مشخص شده که ایرپاد در برخی سناریوها عملکردی مانند سمعک‌های حرفه‌ای را به همراه دارد.
Rate this post

ایرپادها همانند سمعک برای افراد کم شنوا هستند

در این مقاله به بررسی ایرپادها همانند سمعک برای افراد کم شنوا هستند، خواهیم پرداخت. در آزمایشاتی هدفون های ساخته شده توسط اپل را با سمعک های سنتی مقایسه کرده اند که نتایج این آزمایشات نشان دهنده این است که این ایرپاد های سطح بالاتر این پتانسیل را دارند که برای بزرگسالان مبتلا به کم شنوایی خفیف تا متوسط به‌عنوان یک سمعک عمل کنند.

بر اساس این تحقیقات، یافته های این آزمایش ها می تواند زندگی میلیون‌ها نفری که به دلیل هزینه های بالا و یا باور منفی نمی توانند از سمعک استفاده کنند، را تغییر دهد. دو نکته ای که درباره ایرپادهای اپل صدق نمی کند.

«ین فو چنگ» متخصص گوش و حلق و بینی از بیمارستان عمومی کهنه سربازان تایپه در تایوان می‌گوید:«هدفون‌های بی‌سیم هرچند کامل نیستند، اما نقطه شروع خوبی برای بسیاری از بیماران محسوب می‌شوند که به سمعک‌های حرفه‌ای دسترسی ندارند. آنها حتی با این هدفون‌ها کیفیت زندگی خود را افزایش خواهند داد.»

مقایسه ایرپاد اپل با سمعک برای شنوایی بهتر

در این آزمایش، برای ۲۱ شرکت‌کننده با کم‌شنوایی خفیف تا متوسط با سمعک‌های ممتاز (با قیمت ۱۰ هزار دلار)، سمعک‌های پایه (۱۵۰۰ دلار)، هدفون‌های ایرپاد پرو (۲۴۹ دلار) و ایرپاد ۲ (۱۲۹ دلار)، جملات کوتاهی برای داوطلبان خوانده شد و سپس از آنها خواسته شد تا جملات را تکرار کنند. این ایرپادها به آیفون‌های اپل دارای یک برنامه تقویت‌کننده نویز محیطی به نام Live Listen متصل بودند.

طبق نتایج ارائه‌شده از این تحقیق، در محیط‌های پر سر‌وصدا، اگر صدا از مقابل شنونده نمی‌آمد، ایرپاد پرو از نظر عملکرد با سمعک‌های برتر قابل مقایسه است. در محیط‌های ساکت نیز عملکرد ایرپاد پرو کمی بدتر از سمعک‌های ممتاز و تقریباً مانند سمعک‌های پایه بود. عملکرد ایرپاد ۲ نیز در محیط‌های ساکت یا پر سروصدا به‌خوبی سمعک نبوده است.

همچنین در محیط‌های پر سروصدا، زمانی که منبع صدا در جلوی داوطلبان قرار داشت، هیچ‌یک از مدل‌های ایرپاد به شرکت‌کنندگان در شنیدن بهتر کمک نکردند.

Ying-Hui Lai، مهندسی زیستی دانشگاه ملی یانگ مینگ چیائو تونگ (NYCU) در تایوان می‌گوید:«دو دلیل ممکن است باعث تفاوت بین این دو سناریو شود. ممکن است به مسیرهایی که امواج صوتی با آن‌ها حرکت می‌کند مربوط باشد و همچنین الگوریتم پردازش سیگنال پیشرفته سمعک‌های پیشرفته در آن نقش داشته باشد. می‌توان با امیدواری گفت که این یافته‌ها می‌توانند مهندسان را به طراحی سمعک‌ها و محصولات تقویت‌کننده صدای شخصی که در جهت‌های خاص حساس‌تر هستند، ترغیب کند.»

۷۵ درصد از افراد مبتلا به کم‌شنوایی در ایالات متحده به دلایلی چون قیمت بالا، پیر جلوه دادن و همچنین نیاز مراجعه به متخصص برای نصب سمعک، از این وسایل کمکی استفاده نمی‌کنند. بنابر این ایرپادهای اپل جایگزین در دسترس تری هستند.

تقریباً اکثر شرکت‌ها از گوگل گرفته تا سامسونگ و سونی هدفون‌های بی‌سیم خود را وارد بازار کرده‌اند و با هر بروزرسانی، ویژگی‌های جدیدی به آن‌ها اضافه می‌شود.