دلایل هنگ کردن گوشی و رفع آن
چطور میتوانیم از هنگ کردن گوشی مان جلوگیری کنیم؟ تجربه تاخیر در عملکرد یا به اصطلاح هنگ کردن گوشی، یکی از چالشهای بزرگ برای دارندگان گوشیهای هوشمند اعم از اندروید و آیفون است. اگر شما هم با این معضل روبهرو هستید، به شما پیشنهاد میکنیم که این مطلب از دیجی کالا مگ را دنبال کنید […]
چطور میتوانیم از هنگ کردن گوشی مان جلوگیری کنیم؟
تجربه تاخیر در عملکرد یا به اصطلاح هنگ کردن گوشی، یکی از چالشهای بزرگ برای دارندگان گوشیهای هوشمند اعم از اندروید و آیفون است. اگر شما هم با این معضل روبهرو هستید، به شما پیشنهاد میکنیم که این مطلب از دیجی کالا مگ را دنبال کنید تا با انواع راهکارهایی که برای رفع این مشکل وجود دارد، آشنا شوید.
مفهوم هنگ کردن گوشی چیست؟
بیایید ابتدا به بررسی معنای واقعی هنگ کردن گوشی بپردازیم. هنگ کردن به وضعیتی اشاره دارد که در آن گوشی در اجرای برنامهها با تاخیر روبهرو میشود، و این مسئله بیتوجه به نوع سیستم عامل گوشی، چه اندروید و چه iOS، رخ میدهد. پس اگر میخواهید با روشهای موثر برای جلوگیری از تاخیر در عملکرد گوشی خود آشنا شوید، این راهنما را دنبال کنید.
عوامل اصلی تاخیر در عملکرد گوشیهای اندروید
تاخیر در عملکرد گوشیهای اندروید میتواند دلایل متفاوتی داشته باشد. ویروسی شدن دستگاه، فضای ذخیرهسازی پایین، دانلود بدافزارها، عدم بهروزرسانی برنامهها و افزایش دمای دستگاه، تنها برخی از دلایل این مشکل هستند. اهمیت دادن به سختافزار و قدیمی شدن آن نیز میتواند بر شدت این مشکل بیفزاید. به طور کل، دلایل تاخیر در عملکرد در برندهایی مانند شیائومی، سامسونگ و دیگر گوشیهای اندرویدی به طور کلی مشابه است. در ادامه، به بررسی تمامی این دلایل خواهیم پرداخت.
تاخیر در عملکرد گوشی: ظرفیت پایین رم
یکی از دلایل اولیه تاخیر در عملکرد گوشی، ظرفیت پایین رم آن است. اول از همه، باید ظرفیت رم دستگاه خود را بررسی کنید. برای حل مشکل تاخیر در عملکرد درگوشیهای سامسونگ، شیائومی و سایر دستگاههای اندرویدی، توصیه میشود که همه برنامههای در حال اجرا در پسزمینه را ببندید. عموماً، گوشیهایی با ظرفیت رم کم، توانایی اجرای چندین برنامه به صورت همزمان را ندارند؛ بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سایر برنامهها بسته هستند تا عملکرد دستگاه بهبود یابد.
مطالب مرتبط :۱۰ روش حل مشکل عدم نمایش نوتیفیکیشن در اپل واچ
قدیمی بودن اجزای سختافزاری
یکی از عواملی که باعث میشود گوشیهای هوشمند از جمله اندروید و آیفون به مشکل برخورند، فرسودگی اجزای سختافزاری آنهاست. هرچه زمان بیشتری از گوشی استفاده شود، کارایی آن تحت تاثیر قرار میگیرد. با پیشرفت زمان، نصب اپلیکیشنهای جدید و پیچیده بر روی دستگاههایی با سختافزار مرسوم ممکن است با چالش مواجه شود. لازم است به این نکته نیز اشاره کنیم که عمر مفید قطعات سختافزاری مانند باتری میتواند به پایان برسد و باتری دیگر به خوبی کار نکند. این مسئله میتواند بر روی عملکرد گوشی تاثیرگذار باشد. در این شرایط، باید تصمیم گرفت که آیا خرید گوشی جدیدی بهتر است یا میتوان با تعویض باتری، مشکل را حل کرد.
افزایش دمای دستگاه
دیگر علت بروز مشکلات عملکردی در گوشی، افزایش دمای آن است. اگر هنگام استفاده متوجه شوید که دمای گوشی بیش از حد افزایش مییابد، این میتواند منجر به مشکلاتی از جمله هنگ کردن شود. افزون بر این، گرم شدن بیش از حد میتواند به باتری آسیب بزند و در نهایت به آسیبهای جدی منجر شود که ممکن است نیاز به تعویض باتری گوشی پیش بیاید.
آلودگی به ویروس
آلودگی گوشی به ویروس و بدافزار هم میتواند موجب هنگ کردن دستگاه شود. برای پیشگیری از این مشکل، معمولاً توصیه میشود که برنامهها را از منابع مطمئن نظیر گوگل پلی یا اپ استور دانلود نمایید تا از نصب نرمافزارهای مخرب جلوگیری شود.
عدم بهروزرسانی سیستم عامل
نکته دیگری که میتواند در هنگ کردن گوشی تاثیرگذار باشد، عدم بهروزرسانی سیستم عامل است. استفاده از ورژنهای قدیمیتر سیستم عامل، چه برای اندروید و چه برای آیفون، میتواند به این مشکل دامن بزند.
راه های حل معضل هنگ کردن تلفنهای همراه اندروید
چنانچه به دنبال روشهایی برای حل مشکل فریز شدن در تلفن همراه اندرویدی خود هستید، میتوانید از اقدامات زیر بهره ببرید:
- سعی کنید تا جای ممکن از اجرای همزمان چندین برنامه خودداری ورزید.
- توصیه میشود که بازیها و اپلیکیشنها بر روی حافظه جانبی نصب گردند.
- مطمئن شوید دمای دستگاه به بیش از حد تعیین شده افزایش نیابد.
- استفاده از نرمافزارهای آنتیویروس معتبر و قدرتمند را در نظر بگیرید.
- از قرار دادن پسزمینههای متحرک و سنگین پرهیز کنید زیرا بر عملکرد رم تأثیر منفی خواهد گذاشت.
- اطمینان حاصل کنید که سیستم عامل و برنامههای نصب شده همواره بهروز هستند.
- پاکسازی حافظه کش میتواند مفید باشد.
علت فریز شدن تلفنهای همراه آیفون
در اصل، دلایل فریز شدن تلفنهای آیفون تا حدودی مشابه با موارد مشاهده شده در دستگاههای اندرویدی است. تلفنهای آیفون گرم میشوند، و احتمال دارد که فضای ذخیرهسازی آنها کمبود پیدا کند. به علاوه، قدیمی شدن نسخه سیستم عامل نیز میتواند به این مشکل دامن بزند. راهحلهای متفاوتی برای رفع این مسئله در دستگاههای آیفون وجود دارد که در ادامه بررسی خواهیم کرد. دوستداران محصولات اپل میتوانند برای تهیه تلفن آیفون به فروشگاه دیجی کالا مراجعه کنند.
فورس ریاستارت آیفون
اولین پیشنهاد ما برای رفع مشکل فریز شدن آیفون، استفاده از فورس ریاستارت است. برای انجام این کار در تلفنهایی که از FaceID پشتیبانی میکنند، ابتدا دکمه افزایش صدا را فشرده، سپس دکمه کاهش صدا را فشار داده و در نهایت دکمه کناری (دکمه قدرت) را بزنید تا نماد اپل ظاهر شود. در تلفنهایی ک
هایی که دکمه Home دارند، باید همزمان دکمه کناری و دکمه کاهش صدا را فشار دهید تا نماد اپل بر روی صفحه نمایش ظاهر شود.
شارژ مجدد آیفون
یکی دیگر از عواملی که میتواند باعث هنگ کردن گوشی آیفون شود، کاهش شارژ باتری است. بنابراین، شارژ مجدد دستگاه میتواند به حل این مشکل کمک کند. برای تهیه گوشی آیفون و لوازم جانبی آن میتوانید به فروشگاههای معتبر مراجعه کنید.
پاکسازی اپلیکیشنها و آزادسازی فضای ذخیرهسازی
گاهی اوقات، فریز شدن گوشی شما ممکن است به خاطر وجود اپلیکیشنهای متعدد و کاهش فضای ذخیرهسازی ایجاد شده باشد. از این رو، پاک کردن اپلیکیشنهایی که مشکل ایجاد میکنند و آزاد کردن فضا میتواند به بهبود عملکرد گوشی آیفون شما کمک کند.
بهبود عملکرد گوشیهای سامسونگ و شیائومی
در نظر گرفتن تعداد زیاد کاربران گوشیهای سامسونگ و شیائومی در ایران، این بخش به بررسی و بهینهسازی عملکرد این دو مدل گوشی اختصاص دارد. خوشبختانه، با تنوع گستردهای از گوشیها در دیجی کالا، انتخاب و خرید گوشی سامسونگ یا شیائومی بسیار آسان است. با توجه به نیازها و بودجه خود، میتوانید به سادگی گوشی مورد نظرتان را انتخاب و خریداری نمایید. اگر روشهای پیشنهادی برای حل مشکل فریز شدن در گوشیهای سامسونگ و شیائومی کارساز نبود، فورس ریاستارت کردن گوشی توصیه میشود. همچنین برای گوشیهای سامسونگ، امکان نصب اپلیکیشنهای خاصی وجود دارد، ولی پیشنهاد میشود به جای تکیه بر اپلیکیشنهای ضدفریز یا کدهای خاص برای جلوگیری از هنگ، از توصیههای ذکر شده در بخشهای پیشین استفاده کرده و از این دست برنامهها پرهیز نمایید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0